« nieuwsoverzicht

Succes in Hulshorst

zaterdag 20 september 2014

Vandaag zijn we op pad geweest met Dechidé en Edelknaap in Hulshorst. Dechidé mocht twee BB rondjes springen en laten zien wat ze waard is in de dressuurring. Edelknaap maakte zijn debuut in het M2. 

Dechidé was als eerste aan de beurt in de springring. Ze reed zich fijn rijden in beide parcoursen en dit resulteerde dan ook in twee foutloze rondes. 
Hierna mocht ze de dressuurring in. We zijn meteen L2 gestart en niet zonder succes. In de eerste proef zaten nog wat slordigheden waardoor de punten bleven steken op 180. In de tweede proef ging het een stuk soepeler en dit resulteerde dan ook in 196pnt. Hiermee is ze officieel L2 dressuur. Missie gelaagd!

Edelknaap maakte zijn debuut in het M2 vandaag. Hij gaat steeds soepeler en gedragener lopen, waardoor de proeven ook steeds mooier worden. In de eerst proef zaten nog wat haperingen in de travers en de keertwendingen waardoor we net geen winst reden. De tweede proef ging beter en dit resulteerde dan ook in 190pnt en een mooie derde plek (1e van het M2, maar het werd gereden in handicap met het M1). Ook deze missie is dus geslaagd en Edelknaap is officieel M2 dressuur!