Te Koop

Monsieur Tarpania

Monsieur Tarpania is een nakomeling van de hengst Comme il Faut gereden door de ruiter Marcus Ehning. Comme il Faut is een hengst die al veel gewonnen heeft en dit ook veelal doorgeeft aan zijn nakomelingen.

De moeder Monique is eveneens de moeder van Damascus DN (140 cm) en grootmoeder van Charmieque (140 cm) die weer de moeder is van Grandorado TN. Dit jaar in 2022 heeft hij meegedaan in de Blomcup en heeft hij in de eerste 2 rondes maar 1 fout gemaakt en hij bleef foutloos in de laatste finale ronde. Al met al een goede prestatie , daar ze net een kleine 3 maanden een combinatie waren en Monsieur nog best groen was bij aanvang.

Eveneens is Monique de moeder van Termieque, die als nakomelingen heeft Kaspar R (2e bij de Blomcup van de 5 jarigen in 2020 en 12e bij de WK jonge paarden op zangersheide en nu springend op 140cm) en Fabrice DN, deze heeft in Wellington in 2019 twee keer foutloos gereden in de Nationscup voor Mexico met Nicolas Pizarro op 165 cm.

Monique is ook de moeder van Gonique (bustique) zij is Kampioen geworden bij de 6 en 7 jarige hunters te Canada en wordt gereden door Errynn Ballard. Zij wordt daar gereden onder de naam Enchanted.

Monsieur is al fijn doorgereden en is gemakkelijk te rijden. Begin maart 2021 is Monsieur geruind. Momenteel wordt Monsieur gereden door Iris Hakvoort.  Hij wordt nu uitgebracht in de 130cm.