Tenderwood Tarpania

Tenderwood Tarpania is een nakomeling van de hengst Omar Shariff. Premiehengst bij het KWPN met een fantastisch model en een topatleet. Zijn moeder is de volle zus van Lightning Star, die brons won op het WK Jonge Dressuurpaarden.

De moeder is Opalwood Tarpania, een nog jonge merrie die nu sinds kort onder het zadel loopt. De moeder van Opalwood is Hollywood Tarpania zij is een merrie die als 5 jarige op het WK voor jonge paarden gelopen heeft in 2017.

Momenteel loopt Hollywood in de Lichte Tour (Inter I) met de amazone Marije van Kersbergen. Marije wordt getraind door Joyce van Rooijen-Heuitink.

De moeder van Opalwood(Hollywood) heeft al 2 goedgekeurde hengsten voortgebracht. De meest bekende is Dutch Dream(Dream Boy). Hij heeft de VSN trofee gewonnen en liep zijn 2 daagse test in Duitsland met een topscore van 8,67p.  Hij kreeg een 9 voor de instelling In 2022 heeft deze hengst deelgenomen aan de PAVOcup en is daar 3e geworden in de finale. In 2023 mag hij meedoen aan de Wereld Kampioenschappen voor jonge paarden te Ermelo bij de 5 jarigen.

In september 2022 werd haar halfzuster Noblewood Tarpania de Kampioen in Devon(USA).