Danique Tarpania Z

Danique Tarpania Z is een nakomeling van de jonge hengst Don Tarpania Z deze hengst heeft het heel goed gedaan bij Zangersheide en viel hier positief op door zijn vermogen, elasticiteit en techniek. Wij zij er trots op dat hij hier goedgekeurd is.

In 2022/2023 wordt de hengst gereden door Lars Kuster en gaat hij meedoen in de GMB competitie en hengstencompetitie. Hij springt nu op een 135cm niveau. De eerste GMB competitie wedstrijd heeft Don gelijk gewonnen in oktober 2022en in de finale was hij 3e. In de hengstencompetitie was hij alle rondes foutloos en won hij ook enkele prijzen. Hij is een heel goede nakomeling van Dominator 2000 Z. In 2023 heeft hij deelgenomen aan het WK voor jonge springpaarden te Lanaken.

Dit merrieveulen lijkt een prachtig paard te gaan worden. We zijn er blij verrast mee.

De moeder Inique Tarpania (Dallas VDL) komt direct uit de bekende moederlijn van Monique. Haar halfbroer de hengst Panenka Tarpania(Kannan jr) is door de eerste selectie gekomen bij de hengstenselectie van het KWPN. In 2023  gaat hij naar de 2e bezichtiging in Den Bosch.

Uit deze moederlijn komen o.a Grandorado TN (160 cm) en Fabrice DN (1e Nationscup 2020) en Kaspar R (2e Blomcup bij 5 jarigen).

Father Don Tarpania Z