Radarlove Tarpania

Radarlove Tarpania is een mooi, chique, sterk en hoogbenig hengstveulen. Hij is een nakomeling van de bekende hengst Las Vegas die het heel goed als hengst. Momenteel wordt Las Vegas gereden door Diederik van Silfhout.

De moeder is Marywood Tarpania, zij is de dochter van Hollywood Tarpania (de merrie die als 5 jarige op het WK voor jonge paarden gelopen heeft in 2017) en de legende Totilas.

We zijn heel benieuwd hoe deze hengst zich gaat ontwikkelen, zoals het er nu uitziet lijkt het heel goed.

De moeder van Marywood Tarpania, Hollywood,  heeft inmiddels 2 goedgekeurde zonen. De oudste Kingsley Tarpania(Lord Leatherdale) is naar Australie gegaan als dekhengst.

Dan is er de 6 jarige Nevertheless Tarpania of Dutch Dream ( Dreamboy) die is goedgekeurd en door stal Brinkmann gekocht is en daar ter dekking staat. Hij heeft in 2022 de VSN trofee gewonnen en werd gereden door Edith Chardon en is eveneens 3e geworden in de finale van de PAVOcup in 2022.

De dochter  Lakewood Tarpania(Charmeur) had 85 punten bij de Ibop en zij is op een Z2 niveau. Verder is Noblewood Tarpania de kampioen geworden te Devon(USA) in september 2022.