Kennith Tarpania

Kennith Tarpania is de halfbroer van Zenith SFN NOP (Gereden door Jeroen Dubbeldam en Wereld kampioen van 2014 en Europees kampioen van 2015).

Kennith is een jonge 7 jarige en heeft deze tijd nodig gehad om zich te ontwikkelen naar wat hij nu is. Een prachtige paard, echt een vaderpaard,  met veel vermogen, souplesse, balans en een fijn karakter. Hij is voorzichtig, kijkt nergens naar en heeft genoeg bloed om de ruiter een super gevoel te geven. Wij verwachten veel van hem in de sport en de genen van deze hengst zeggen genoeg. Hij is in gezamenlijk eigendom met Stal de Weaver.

Sinds dec. 2021 wordt Kennith gereden door Ashley Spiele en springt nu 120 cm.  Zijn eerste internationale wedstrijd buiten reed hij in april 2022 op de Peelbergen en dit ging prima.

Sinds de zomer van 2022 wordt Kennith gereden door Fabienne Lichtenvoort Cats om zo richting de 130/135cm te gaan springen. Inmiddels is Kennith in de 130 cm geklasseerd.

We hebben Kennith gecastreerd in maart 2021. Hij werd heel teveel hengst en dit ging hem in de weg zitten in de springsport.