Lakewood Tarpania

Lakewood Tarpania is een mooie goed bewegende voskleurige merrie. Ze heeft veel van de kwaliteiten van haar moeder Hollywood Tarpania. Haar stap, draf en galop zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Ze werd mede hierdoor Kampioen bij de 3 jarige merries bij de Centrale keuring in Flevoland met 85 punten. Voor haar IBOP in september 2019 had zij 85 punten. Deze test heeft ze samen met Marije goed doorlopen. Ze had een 9 voor draf, balans en ook voor de houding.

Tijdens het bevallingsverlof van Marije werd Lakewood getraind door Astrid Reinders .Zij kwamen samen in de halve finale Pavo Cup en de halve finale Subli Cup. Voor beide waren ze geplaatst. Helaas gingen de finales niet door i.v.m. Corona.

In april 2021 had Lakewood zich samen met Marije via een selectiemoment geplaatst voor Nederland,  voor de volgende selectie ronde voor het WK jonge paarden te Verden.  Helaas heeft Lakewood zich niet geplaatst en is zij in juni 2021 niet meer geplaatst.

In november 2021 is Lakewood met Marije 3e geworden met 92,5 p bij de Young Dressage Talent bij Manege Chardon. De juryleden waren Jeroen en Emily Witte.

Bij de indoor dressuur 2021/2022 heeft Lakewood zich met Marije geplaatst voor de Gelderse Kampioenschappen in de M2. Zij zijn vervolgens 2e geworden met 68,83 % en hebben zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen op 4 maart 2022.

Marije heeft met haar het sportpredicaat behaald eind 2023. Deze krijg je wanneer je in de Z2 winstpunten hebt behaald.

In febr. 2025 krijgt Lakewood  een veulen van de hengst Extreme US en is zij nu te koop, daar ze nu als fokmerrie wordt ingezet.