Lakewood Tarpania

Lakewood Tarpania is een mooie goed bewegende voskleurige merrie. Ze heeft veel van de kwaliteiten van haar moeder Hollywood Tarpania. Haar stap, draf en galop zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Ze werd mede hierdoor Kampioen bij de 3 jarige merries bij de Centrale keuring in Flevoland met 85 punten. Voor haar IBOP in september 2019 had zij 85 punten. Deze test heeft ze samen met Marije goed doorlopen. Ze had een 9 voor draf, balans en ook voor de houding.

Tijdens het bevallingsverlof van Marije werd Lakewood getraind door Astrid Reinders .Zij kwamen samen in de halve finale Pavo Cup en de halve finale Subli Cup. Voor beide waren ze geplaatst. Helaas gingen de finales niet door i.v.m. Corona.

In april 2021 heeft Lakewood zich samen met Marije via een selectiemoment geplaatst voor Nederland,  voor de volgende selectie ronde voor het WK jonge paarden te Verden. Deze ronde zal eind mei 2021 zijn. Inmiddels is Lakewood door en de volgende selectiewedstrijd is 21/22 juni 2021. Helaas heeft Lakewood zich niet geplaatst, maar zij gaat wel uitkomen in de halve finale van de PAVOcup op 12 augustus 2021. Hiervoor heeft Lakewood zich geplaatst via de voorselectie in juli  te Ermelo.