Rubywood Tarpania

Rubywood is de donkere vos zonder aftekening en Royalwood is de vos met een witbeen achter.

Rubywood Tarpania is een mooi, chique en hoogbenig merrieveulen. Zij is een nakomeling van de bekende hengst Lowlands, die het heel goed doet onder Dinja van Liere.

De moeder is Hollywood Tarpania, zij is een merrie die als 5 jarige op het WK voor jonge paarden gelopen heeft in 2017.

Momenteel  loopt Hollywood  in de Inter I. Ze wordt gereden door de amazone Marije van Kersbergen en wordt begeleid door Joyce van Rooijen-Heuitink.

Hollywood komt uit een goede moederlijn, uit deze moeder(Discovery) komen een goedgekeurde volle broer van Hollywood, genaamd Its Me en de aangewezen hengst King VE(Governor).

Hollywood zelf heeft inmiddels 2 goedgekeurde zonen. De oudste Kingsley Tarpania(Lord Leatherdale) is naar Australie gegaan als dekhengst.

Dan is er de 5 jarige Nevertheless Tarpania of Dutch Dream ( Dreamboy) die is goedgekeurd en door stal Brinkmann gekocht is en daar ter dekking staat. Hij heeft in 2022 de VSN trofee gewonnen en wordt momenteel gereden door Edith Chardon en is in de finale van de PAVOcup 3e geworden in 2022. In 2023 heeft hij deelgenomen aan het WK voor jonge dressuurpaarden.

Haar halfzuster Lakewood Tarpania(Charmeur) had 85 punten bij de Ibop en zij loopt nu op een Z2 niveau. Haar halfzuster Noblewood Tarpania was de Kampioen in Devon(USA) in september 2022.