Rubywood Tarpania

Rubywood Tarpania is een mooi, chique en hoogbenig merrieveulen. Zij is een nakomeling van de bekende hengst Lowlands, die het heel goed doet onder Dinja van Liere.

De moeder is Hollywood Tarpania, zij is een merrie die als 5 jarige op het WK voor jonge paarden gelopen heeft in 2017.

Momenteel is Hollywood loopt zij in de Lichte Tour. Ze wordt gereden door de amazone Marije van Kersbergen en wordt begeleid door Joyce van Rooijen-Heuitink.

Hollywood komt uit een goede moederlijn, uit deze moeder(Discovery) komen een goedgekeurde volle broer van Hollywood, genaamd Its Me en de aangewezen hengst King VE(Governor).

Hollywood zelf heeft inmiddels 2 goedgekeurde zonen. De oudste Kingsley Tarpania(Lord Leatherdale) is naar Australie gegaan als dekhengst.

Dan is er de 3 jarige Nevertheless Tarpania of Dutch Dream ( Dreamboy) die is goedgekeurd en door stal Brinkmann gekocht is en daar ter dekking staat. Deze wordt momenteel gereden door Bart Veeze.

Haar dochter Lakewood Tarpania(Charmeur) had 85 punten bij de Ibop en zij loopt nu mee in het selectie traject voor het WK jonge paarden(helaas niet geplaatst) Zij heeft zich wel geplaatst voor de halve finale van de PAVOcup in aug. 2021.