Marywood Tarpania

Marywood Tarpania is een mooie aansprekende merrie van de bekende Totilas en de merrie Hollywood Tarpania. Hollywood doet het goed in de sport, ze deed in 2017 mee aan het Wereld Kampioenschap voor jonge paarden.

Genetisch is zij zeer aantrekkelijk en we hebben haar dan ook gedekt. Zij heeft een hengstveulen van de hengst Las Vegas, en in 2022 heeft ze een mooi merrieveulen gekregen van Las Vegas. In 2023 gaat ze hopelijk een veulen van Kjento krijgen.

Zij is in het voorjaar van 2020 zadelmak gemaakt en pakt het goed op onder het zadel. We zijn dan ook benieuwd wat zij straks in de sport gaat doen. Nu loopt zij relaxed op een L niveau en gaat ze eerst volgend jaar weer een veulen krijgen.

We doen het even rustig aan met haar, daar ze erg mooie veulens voortbrengt.

De moederlijn van Marywood doet het erg goed. Hollywood heeft inmiddels 2 goedgekeurde zonen. Kingsley Tarpania (verkocht naar Australie) en Dutch Dream die het erg goed doet als hengst. Hij heeft de VSN trofee gewonnen en bij de 2 daagse test had hij de hoogste score van die dag met 8,67 p, met een 9 voor instelling. Tevens is hij 3e geworden bij de finale van de PAVOcup in 2022. In september 2022 werd haar halfzuster Noblewood Tarpania kampioen in Devon (USA)