Hollywood Tarpania

Dutch Dream

Hollywood Tarpania is een aansprekende merrie met potentie voor het hogere werk. Momenteel loopt zij op Lichte Tour niveau met Marije van Kersbergen.

In 2017 heeft zij op het WK voor jonge paarden meegedaan in Ermelo en in 2018 met de finale van de Pavo cup.

Naast de sport is Hollywood ook voor de fokkerij ingezet. Haar eerste veulen was de hengst Kingsley Tarpania van Lord Leatherdale, deze is goedgekeurd bij het AES en inmiddels verkocht naar Australië.

Haar 2e veulen is Lakewood Tarpania (Charmeur), deze merrie is inmiddels ook Elite en ook zij doet nu mee voor de selectie van 5 jarige paarden in Ermelo voor de WK jonge paarden in Verden.

Na Lakewood is er inmiddels een nakomeling van haar goedgekeurd in Oldenburg. Dat is de hengst Dutch Dream, die nu bij stal Brinkman ter dekking staat. Dutch Dream won in 2022 de VSN trofee en werd in 2022 3e in de finale van de PAVOcup..

In september 2022 is haar dochter Noblewood Tarpania kampioen geworden in Devon.

Hollywood heeft inmiddels meer dan 10 nakomelingen, behalve de eerste twee veulens zijn ze geboren d.m.v. een draagmoeder en spoelen.

Momenteel heeft ze even rust en hebben we voor 2023 2 embryo’s uit haar gespoeld. Begin maart verwachten we een veulen van Fynch Hatton en eind maart 1 van Kjento.

Hieronder een deel van de nakomelingen van Hollywood Tarpania. Beginnend met de bekende  hengst Dutch Dream.