Don Tarpania Z

Neem contact op

Don Tarpania Z is een door ons zelf gefokte zeer aansprekende zwarte hengst. Hij heeft veel springvermogen, souplesse en voor een 3 jarige veel balans. Hij wordt al gereden en geeft de ruiter een topgevoel. Hij is betrouwbaar, springt graag en heeft een heel fijn karakter. Wij verwachten veel van hem. Hij wordt licht doorgetraind door Rob Schipper op stal en is sinds begin oktober 2020 in gezamenlijk eigendom met Stal de Weaver.  Zijn springkwaliteiten lijken veel op die van zijn vader. De moederlijn presteerd ook goed in de sport.

Bij de Kampioenskeuring van veulens van Zangersheide te Westdorp in 2017 werd deze hengst  3e bij de hengstveulens en dit voorjaar in 2020 werd hij vervolgens goedgekeurd als dekhengst bij Zangersheide.

Wilt u een aansprekende hengst met veel springkwaliteiten  en dit ook gewaarborgd in de genen, dan is dit de hengst voor u!

Afstamming

Vader: Dominator Z 2000 geb. 2010 donkerbruine hengst van Diamant de Semilly. GGK AES op 160cm springend met Christian Allmann (DE) en Judy Ann Melchior.