Verkocht

KWPN | Home

Orangewood Tarpania is een hoogbenige merrie van de hengst Governor. Governor is een goedgekeurde KWPN hengst die bekend is via het WK jonge paarden met de amazone Adelinde Cornelissen.

Orangewood Tarpania is nog niet bereden en is recentelijk in juli 2023 gekeurd door ons via rontgenfoto’s en klinische keuring.. Deze zijn door de dierenarts goed bevonden.

De moeder is Hollywood Tarpania, zij is een merrie, die als 5 jarige op het WK voor jonge paarden gelopen heeft in 2017. Dit terwijl ze daarvoor zelf 2 veulens heeft gehad en gezoogd. Dat zegt veel over haar kwaliteit en inzet..

Momenteel loopt Hollywood in de Lichte Tour met de amazone Marije van Kersbergen.  Marije Wordt getraind door Joyce van Rooijen-Heuitink.

De moeder van Orangewood(Hollywood) heeft al 2 goedgekeurde hengsten voortgebracht. De bekenste is Dutch Dream(Dream Boy). Hij heeft de VSN trofee gewonnen en liep zijn 2 daagse test in Duitsland met een topscore van 8,67p.  Hij kreeg een 9 voor de instelling.

In 2022 heeft deze hengst ook meegedaan aan de finale van de PAVOcup en is daar 3e geworden. In 2023 mag hij net als zijn moeder deelnemen aan het WK voor jonge paarden te Ermelo, eveneens bij de 5 jarigen.

In september 2022 werd haar halfzuster Noblewood Tarpania de kampioen in Devon(USA).