Verkocht

Naico Tarpania

Neem contact op

Deze ruin is een nakomeling van onze, naar het buitenland verkochte, sportmerrie Esmica Tarpania (Zirocco Blue)en springt 140 cm.

Zowel uit de vader- als moederlijn komt veel sport.  Hij heeft veel souplesse, poweren is behendig en voorzichtig.

Zijn vader Inaico VDL laat zich zeer goed zien in de hengstencompetitie in Nederland en wint veel. Inaico komt uit een sportrijke moeder/vaderlijn. Van hem gaan we vast nog veel horen!

Zijn moeder Esmica Tarpania met een moederlijn met veel sport. Esmica Tarpania loopt als sportpaard in Italië en springt 135/140 cm. Ook andere nakomelingen van haar doen het goed. Karmica Tarpania (Levisto Z) had een Ibop van 81 punten en springt momenteel regelmatig wedstrijden op 110/120 cm.

Esmica’s halfbroer Disckoboy DN (Douglas) springt 150 cm en won in november 2020 nog enkele prijzen in Villamoura Portugal. Verder won dit paard in 2018 (Fontainebleau) een zilveren medaille en in 2017 (Samorin) een gouden en bronzen medaille bij FEI Kampioenschappen.

Kortom wil je een jonge belofte volle ruin met potentie, dan kan dat dit paard zijn. Hij wordt nu met regelmaat gereden, maar loopt ook vele dagen rustig nog in de weide.