Lady Linde Tarpania

Lady Linde Tarpania is de nakomeling van de hengst Vagabond de la Pommes (160 cm Grand Prix) en de merrie Iralinde Tarpania (Glasgow van ’t Merelsnest). Iralinde Tarpania is eveneens de moeder van de goed gekeurde hengst bij zangersheide Don Tarpania Z.

Ze is al goed doorgereden. Ze heeft souplesse en de wil om graag voor je te werken en springt met veel balans en techniek.

Zij is in 2022 uitgebracht op 100cm/ 110 cm in de competitie tot half augustus. Ze kijkt nergens naar in het parcours en is heel fijn te rijden. Na een veulen in 2023 is ze weer opgepakt en inmiddels komt ze uit ihn de 120 cm met Iris Hakvoort.

Ze heeft qua springen en uiterlijk veel weg van haar halfbroer Don Tarpania Z. 

Zij kreeg al een hengstveulen in 2021 van Solid Gold Z genaamd Solid Tarpania Z In 2022 kreeg zij een hengstveulen van Commil Champ Z, genaamd Champ Tarpania Z

In febr.2023 heeft zij een veulen van Chaudfontaine JL Z gekregen een hengstveulen genaamd Checco Tarpania Z.

In 2023 willen we haar verder in de sport gaan uitbrengen en hebben we voor het eerst een embryo gespoeld van Aganix de Seigneur. Deze wordt in maart 2024 verwacht. Voorlopig loopt ze nog even met een veulen aan de voet en rustig in de weide.