Prettywood Tarpania

Prettywood Tarpania is een mooi hoogbenig goed gebouwd veulen. Zij is een nakomeling van de hengst Revolution, die het heel goed heeft gedaan op het Wereld Kampioenschap voor jonge paarden en gereden wordt door Andreas Helgstrand.

De moeder is Hollywood Tarpania, zij heeft als 5 jarige op het WK voor jonge paarden gelopen in 2017. Dit terwijl ze daarvoor zelf twee veulens heeft gehad en gezoogd. Dat zegt veel over haar kwaliteit. Momenteel loopt zij in de Lichte Tour met de amazone Marije van Kersbergen. Marije wordt  getraind door Joyce van Rooijen-Heuitink.

Prettywood is een volle zuster van Noblewood Tarpania, zij is kampioen geworden te Devon(USA) in september 2022.

Verder is zij ook de halfzuster van Dutch Dream, hij is een goedgekeurde hengst bij het Oldeburger stamboek en is in 2022, 3e geworden bij de PAVOcup finales. Ook haar halfbroer Kingsley is een goedgekeurde dekhengst bij het AES en loopt in Australie.

De halfzusters Lakewood Tarpania, Olivewood Tarpania en Olympiawood Tarpania hebben als merrie al zeer goed gepresteerd op de keuringen van het KWPN. Zie voor deze prestatie de pagina’s van hen.