Verkocht

Nevertheless Tarpania/Dutch Dream

Deze mooie grote hengst is een nakomeling van de merrie Hollywood Tarpania. Deze merrie loopt momenteel op Lichte Tour niveau met de amazone Marije van Kersbergen.

Zijn vader Dream Boy NOP loopt momenteel Grand Prix met Hans Peter Minderhoud en laat zien dat hij steeds beter wordt.

Deze hengst Nevertheless heeft hierdoor top genen van zowel de vaders als moederskant.

Zijn halfbroer Kingsley Tarpania (Lord Leatherdale) is verkocht als dekhengst AES ggk en toekomstig Grand Prix paard met een amazone in Australië.

Zijn halfzus Lakewood Tarpania (Charmeur) heeft een IBOP gelopen met 85 punten in totaal.

Nevertheless Tarpania is sinds augustus 2020 in gezamenlijk eigendom met Jacques Maree en stal Brinkman. Hij wordt door stal Maree klaar gemaakt voor de komende hengstenkeuring. Helaas is hij niet geselecteerd, maar wij vinden hem super mooi en een hengst met veel souplesse. Kortom een hengst met veel potentie. We gaan zien hoe hij zich gaat ontwikkelen als dressuurpaard, wij hebben er hoge verwachtingen van.

De hengst is in januari 2021 goedgekeurd bij het Oldenburger stamboek in Duitsland. Hij moet nog een test lopen en dan wordt hij daar ingeschreven.

In 2022 won deze hengst de VSN trofee en behaald 89,8p in de halve finale van de pavocup in 2022 en werd 3e in de finale van de PAVOcup. In 2024 wordt deze hengst gereden door Emmelie Scholtens en zij gaan trainen voor het WK jonge paarden in 2024.

Zijn halfbroer Noble Tarpania(Governor) hebben we op dit moment te koop staan (maart 2024) Zie Noble Tarpania