Te Koop

Noble Tarpania

Noble Tarpania is de nakomeling van de merrie Hollywood TarpaniaGovernor. Beiden bekend van het WK voor jonge paarden. Ook zijn halfbroer Dutch Dream, is voor het aankomend WK jonge dressuurpaarden geselecteerd.

Vanuit zowel moeders als vaderskant dus veel sport genen en we verwachten dan ook veel van dit prachtige paard. Noble wordt momenteel getraind en gereden door Marije van Kersbergen en is te koop.

Hij wordt nu in de M2 uitgebracht.

De moeder Hollywood Tarpania is een merrie die, als 5 jarige, op het WK voor jonge paarden gelopen heeft in 2017.

Momenteel is Hollywood loopt Hollywood Inter I. Ze wordt gereden door de amazone Marije van Kersbergen en wordt begeleid door Joyce van Rooijen-Heuitink.

Hollywood komt uit een goede moederlijn, uit deze moeder(Discovery) komen een goedgekeurde volle broer van Hollywood, genaamd Its Me en de aangewezen hengst King VE(Governor).

Hollywood zelf heeft inmiddels 2 goedgekeurde zonen. De oudste Kingsley Tarpania(Lord Leatherdale) is naar Australie gegaan als dekhengst.

Dan is er de 5 jarige Nevertheless Tarpania of Dutch Dream ( Dreamboy) die is goedgekeurd en door stal Brinkman gekocht is en daar ter dekking staat. Deze wordt momenteel gereden door Edith Chardon en heeft in 2022 de VSN trofee gewonnen en onlangs 3e geworden in de Pavocup finale.

Daarnaast is deze halfbroer van Noble als topper uit de 2 daagse test in Duitsland gekomen met 8,67 punten.  Deze halfbroer genaamd Dutch Dream gaat dit jaar meedoen met het WK voor jonge dressuurpaarden.

Met een 9 voor instelling. Noble heeft ook een halfzuster Noblewood Tarpania zij is in de USA kampioen geworden te Devon in september 2022.

Haar dochter Lakewood Tarpania(Charmeur) had 85 punten bij de Ibop.

Governor is de bekende goedgekeurde zoon van Totilas en wordt gereden door Adelinde Cornelissen.