Te Koop

Noble Tarpania

Noble Tarpania is de nakomeling van de merrie Hollywood TarpaniaGovernor. Beiden bekend van het WK voor jonge paarden. Zijn halfbroer Dutch Dream wordt gereden door Emmelie Scholten en gaat hopelijk dit jaar meedoen met het WK jonge paarden. Deze hengst heeft in 2022 de VSN trofee gewonnen en werd 3e bij de PAVOcup..

Vanuit zowel moeders als vaderskant dus veel sport genen en we verwachten dan ook veel van dit prachtige paard.

Noble wordt momenteel getraind en gereden door Marije van Kersbergen en is te koop. Hij wordt nu in de Z1 uitgebracht en getraind richting de Z2.

De moeder Hollywood Tarpania is een merrie die, als 5 jarige, op het WK voor jonge paarden gelopen heeft (2017).

Momenteel is Hollywood loopt Hollywood Inter I en wordt getraind voor de zware tour. Ze wordt gereden door de amazone Marije van Kersbergen en wordt begeleid door Joyce van Rooijen-Heuitink.

Hollywood komt uit een goede moederlijn, uit deze moeder(Discovery) komen een goedgekeurde volle broer van Hollywood, genaamd Its Me en de aangewezen hengst King VE(Governor).

Hollywood zelf heeft inmiddels 2 goedgekeurde zonen. De oudste Kingsley Tarpania(Lord Leatherdale) is naar Australie gegaan als dekhengst.

Met een 9 voor instelling. Noble heeft ook een halfzuster Noblewood Tarpania zij is in de USA kampioen geworden te Devon in september 2022.

Haar dochter Lakewood Tarpania(Charmeur) had 85 punten bij de Ibop.

Governor is de bekende goedgekeurde zoon van Totilas en wordt gereden door Adelinde Cornelissen.