Spiritwood Tarpania

Spiritwood Tarpania

Spiritwood Tarpania is een mooi, chique, sterk en hoogbenig veulen. Zij is een nakomeling van de bekende hengst Las Vegas die het heel goed als inmiddels 7 jarige hengst.

De moeder is Marywood Tarpania, zij is de dochter van Hollywood Tarpania (de merrie die als 5 jarige op het WK voor jonge paarden gelopen heeft in 2017) en de legende Totilas.

We zijn heel benieuwd hoe deze merrie zich gaat ontwikkelen, zoals het er nu uitziet lijkt het heel goed.

De moeder van Marywood Tarpania, Hollywood,  heeft inmiddels 2 goedgekeurde zonen. De oudste Kingsley Tarpania(Lord Leatherdale) is naar Australie gegaan als dekhengst.

Dan is er de 5 jarige Nevertheless Tarpania of Dutch Dream ( Dreamboy) die is goedgekeurd en door stal Brinkmann gekocht is en daar ter dekking staat. Deze wordt momenteel gereden door Edith Chardon en heeft onlangs de VSN trofee gewonnen en werd 3e in de fianle van de PAVOcup in 2022. In 2023 deed hij ook mee met het wereld kampioenschap voor jonge dressuurpaarden.

Haar dochter Lakewood Tarpania(Charmeur) had 85 punten bij de Ibop en zij loopt nu op Z2 niveau en was indoor reserve Kampioen bij de Gelderse Kampioenschappen in 2022 in de M2.

Een andere halfzuster Noblewood Tarpania werd de kampioen op Devon(USA) in september 2022.